Масажний циліндр TRX ROCKER

1326,00
грн.
Rock. Don’t Roll

Унікальна форма TRX® Rocker ™ забезпечує стабільність масажного циліндра при виконанні самомасажу і надає високоефективну техніку точкового впливу для найглибшого розслаблення м'язів.

Чому Rocker:

Rocker робить глибокий точковий вплив на тригерні точки і сприяє загальному розслабленню
Rocker зменшує м'язову напругу і покращує мобільність
Rocker покращує кровообіг і постачання м'язів киснем
Гарантія на товар - 1 рік.

Переваги:
РЕАЛІЗАЦІЯ ВАШИХ ЦІЛЕЙ
Розроблено для того, щоб дати можливість вам відчути всю прогресію міофасціального релізу в дії - і як результат - реалізація ваших цілей, коли і де завгодно.

ТРИ ЗОНИ ІНТЕНСИВНОСТІ
Низька інтенсивність - м'який вплив для чутливих областей і загальне розслаблення.
Середня інтенсивність - більш глибокий реліз за допомогою спеціальних жорстких ребер.
Висока інтенсивність - найжорсткіший край для глибокого точкового впливу на тригерні точки.

ЦІЛЕСПРЯМОВАНИЙ МІОФАСЦИАЛЬНИЙ РЕЛІЗ
Для всіх вправ на TRX Rocker виберіть відповідну зону інтенсивності в залежності від вашого рівня і бажаних результатів. Для кращого ефекту додайте роботу з диханням.


ОСОБЛИВОСТІ
  • Ставлячи новий стандарт в Фоам Роллінгу, масажний циліндр TRX Rocker® готовий надати вам все, що потрібно для ефективного відновлення, релізу та розслаблення. Доступний в двох розмірах - 33 см і 66 см.
  • Витримує вагу до 158 кг.
  • Оснащений протиковзким покриттям.

Тренування
Для всіх вправ на TRX Rocker виберіть відповідну зону інтенсивності в залежності від вашого рівня і бажаних результатів. Для кращого ефекту додайте роботу з диханням. Середня тривалість кожної вправи - 60-90 секунд на сторону (по можливості), з зупинкою на чутливих областях.

1. Шия
Робота з м'язами шийного відділу запобігає хронічному напруженню шиї (яке може привести до головних болів) і поліпшує загальну рухливість.
Підготовка: помістіть Rocker під шию так, щоб край був звернений назовні, а гребінь розташовувався під підставою черепа.
Здійснюйте нахили голови вгору-вниз і вліво-вправо.

2. Спина
Робота з верхньою частиною спини може допомогти знизити загальне навантаження на хребет, поліпшити мобільность хребта, поставу і мобільність плечових суглобів.
Підготовка: ляжте на Rocker (зона бажаної інтенсивності спрямована вгору), розташувавши його під лопатками.
Підтримуйте голову руками. Виконуйте прокатування від середини спини до основи шиї.

3. Задня поверхня стегна
Міофасциальний реліз задньої поверхні стегна може поліпшити мобільність тазостегнових суглобів, знизити навантаження на попереку, і швидко відновитися після бігу.
Підготовка: помістіть Rocker на середину задньої поверхні стегна так, щоб зона бажаної інтенсивності була звернена вгору (гострим краєм у напрямку до ніг - для м'якого впливу або у напрямку до сідниць - для середнього ступеня впливу). Розмістіть руки за стегнами.
Злегка підніміть стегна і розгойдуйтесь вперед-назад. Для більшої інтенсивності покладіть ногу на ногу.

4. Квадрицепси
Реліз чотириголового м'яза допоможе поліпшити рухливість тазостегнових суглобів, що особливо важливо при будь-яких вправах, де основним базовим рухом є присідання, а також сприяє зниженню навантаження на колінні суглоби.
Підготовка: ляжте обличчям вниз, утримуючи вагу тіла на передпліччях. Помістіть Rocker на середину стегна так, щоб гострий край був звернений до ніг (для більш більшої амплітуди рухів) або до голови (для більш коротких рухів).
Повільно погойдуйтеся назад і вперед. Переміщайте Rocker у напрямку вашого руху

5. Стегна і сідниці
Самомасаж сідничних м'язів може значно поліпшити рухливість стегон і загальний стан спини. Це відмінна практика для полегшення стану при проблемах сідничного нерва.
Підготовка: сядьте на Rocker із зігнутими колінами і поставте обидві ноги на підлогу, руки при цьому повинні бути розташовані трохи позаду стегон. Поставте одну ногу на іншу. Злегка нахиліться назад, щоб знайти найбільш відчутні тригерні точки.
Повільно починайте розгойдуватися взад-вперед і з боку в бік.

6. Щиколотки і гомілки
Масаж гомілок допоможе поліпшити мобільність гомілковостопного суглоба, зняти напругу з литкових м'язів і в цілому поліпшити стан стоп. Обов'язкова вправа для бігунів.
Підготовка: Сидячи вертикально, помістіть Rocker робочою стороною вгору, під середину гомілки. Для більш інтенсивного впливу підніміть стегна від землі, повільно погойдуйтеся взад-вперед.
Для точкового впливу додайте кругові рухи стопою. Збільште інтенсивність, поклавши ногу на ногу.