Петлі TRX Move

TRXMOVE
7182,00
грн.
Петлі TRX Move — найлегша і найкомпактніша модель, створена спеціально для подорожей і прогулянок.

Система TRX® Move розроблена для тих, хто тільки починає тренуватися, вона дозволяє розвинути рухливість у повсякденному житті та спорті. Якщо ви хочете знизити вагу, сформувати гарний м'язовий рельєф, розвинути сильні м'язи кора та поліпшити мобільність, то петлі TRX® Move – це те, що вам потрібно.

Використовуйте свою власну вагу, щоб збільшувати або зменшувати інтенсивність вправ. Науково підтверджена система тренувань, яка залучає велику кількість м'язів і дає гарантовані результати за більш короткий час.

Петлі TRX Move мають чорно-жовте забарвлення. Дані ТРХ петлі підходять для тренувань удома та на вулиці. Хоч TRX Move найбюджетніша модель з усієї лінійки TRX, проте вони також надійні! Карабін витримує навантаження до 159 кг, стабілізатор підтримує рівну довжину стропів, а обмежувач запобігає проковзуванню.


Тренувальні петлі TRX Move виконані із високоякісних матеріалів, мають комфортні пінні руків’я, міцний карабін, що витримує навантаження до 159 кг. В комплектацію входять два види кріплення:
- дверне кріплення: відтепер ви можете виконувати вправи на петлях ТРХ навіть у закритих приміщеннях із комфортом. Кріплення встановлюється легко, але пам'ятайте, що не можна кріпити петлі ТРХ на декоративних і скляних дверях.
- підвісне кріплення: карабін витримає до 159 кг навантаження. Дозволяє кріпити TRX на висоті від 1,8 до 2,8 м. Ви можете використовувати тренажер без побоювань за власну безпеку!

На петлях TRX Home 2 зручно виконувати такі основні вправи:
  • Жим
  • Тяга
  • Присідання
  • Планка
  • Обертання
  • Нахил
  • Випади

Коплектація:
1. Тренувальні петлі TRX MOVE SYSTEM.
2. Двірне кріплення.
3. Підвісне кріплення.
4. Мішок для перенесення та зберігання.
5. Плакат з базовими вправами.

Гарантія:
1 рік (домашнє використання), 9 місяців (комерційне використання).


Купити петлі TRX MOVE ви можете з доставкою по всій території Україні (крім тимчасово недоступних): Київ, Харків, Дніпро (Дніпропетровськ), Одеса, Вінниця, Полтава, Миколаїв, Львів, Рівне, Кропивницький (Кіровоград), Івано-Франківськ, Житомир, Херсон, Чернівці, Запоріжжя, Черкаси та інші міста України.

І пам'ятайте - ми єдині в Україні постачальники оригінальних товарів TRX.
Купити оригінальні петлі TRX ви можете тільки у нас на сайті https://trxtraining.com.ua/.
КУПУЙТЕ ТАКОЖ