Петлі TRX Sweat

TRXSWEAT
12760,00
грн.
Петлі TRX Sweat — це саме та модель ТРХ, яка допоможе вам перейти на новий рівень тренувать. Захопливі та різноманітні тренування дозволяють ефективно спалювати жир, будувати рельєф м'язів, а також допомагають покращити мобільність і розвинути сильні м'язи кору. Система TRX Sweat допоможе вам досягнути фітнес-мети, де б ви не перебували.

Як і всі оригінальні петлі, TRX Sweat гарантують найвищу якість матеріалів і відповідність суворим вимогам безпеки використання.

Петлі TRX Sweat вионані у чорно-жовтому забарвленні з сірими вставками. Руків’я петель поміщені в захисний кожух, що запобігає натиранню зап’ясть і кісточок.
Міцний карабін витримує вагу до 180 кілограмів. Стабілізатор дозволяє легко балансувати стропи, регулювальні ярлики забезпечують простоту регулювання петель, а обмежувач запобігає проковзуванню.

Використовуючи петлі TRX як опору для рук або ніг, можна виконувати сотні вправ з власною вагою. І кожне можна ускладнити чи спростити, щоб адаптувати його складність до рівня вашої фізичної підготовки. Усі вправи на TRX тренують м'язи-стабілізатори.

На петлях TRX Sweat зручно виконувати такі основні вправи:
  • Жим
  • Тяга
  • Присідання
  • Планка
  • Обертання
  • Нахил
  • Випади

Комплектація:
  1. Петлі TRX Sweat
  2. Дверне кріплення: тренуйтесь у закритих приміщеннях із комфортом. Кріплення встановлюється легко, але пам'ятайте, що не можна кріпити петлі ТРХ на декоративних і скляних дверях.
  3. Підвісне кріплення: дозволяє кріпити TRX на висоті від 1,8 до 2,8 м.
  4. Мішок для перенесення: зручний сітчастий мішок для зберігання і перенесення TRX і аксесуарів.

Гарантія:
1 рік (домашнє використання), 9 місяців (комерційне використання).


Купити TRX Sweat ви можете з доставкою по всій території Україні (крім тимчасово недоступних): Київ, Харків, Дніпро (Дніпропетровськ), Одеса, Вінниця, Полтава, Миколаїв, Львів, Рівне, Кропивницький (Кіровоград), Івано-Франківськ, Житомир, Херсон, Чернівці, Запоріжжя, Черкаси та інші міста України.

І пам'ятайте - ми єдині в Україні постачальники оригінальних товарів TRX.
Купити оригінальні петлі TRX ви можете тільки у нас на сайті https://trxtraining.com.ua/.
КУПУЙТЕ ТАКОЖ