Петлі TRX Home 2

TRXHOME2
12560,00
грн.
Петлі TRX Home 2 для тренувань удома та на вулиці підходять для широкого кола користувачів: як для новачків, так і для досвідченних спорсменів.

Тренувальні петлі TRX Home 2 Suspension Trainer™ виконані із високоякісних матеріалів, мають комфортні пінні руків’я, міцний карабін, що витримує навантаження до 180 кг. В комплектацію входять два види кріплення:
- дверне кріплення: відтепер ви можете виконувати вправи на петлях ТРХ навіть у закритих приміщеннях із комфортом. Кріплення встановлюється легко, але пам'ятайте, що не можна кріпити петлі ТРХ на декоративних і скляних дверях.
- підвісне кріплення: карабін витримає до 180 кг навантаження. Ви можете використовувати тренажер без побоювань за власну безпеку!

Тренажер TRX Home 2 має чорно-жовте забарвлення з сірими вставками. 
Компактна й портативна система TRX Home 2 з поліпшеним дизайном і функціоналом дозволить організувати повноцінне й ефективне тренування як удома, так і в номері готелю під час відпустки або відрядження.

ТРХ петлі Home 2 підійдуть для тренувань всім членам сім’ї. Завдяки пінному покриттю руків’їв та м’якому рукаву ви уникнете натирання зап’ястя і кісточок, тож тренуватись можна без взуття та рукавичок.


На петлях TRX Home 2 зручно виконувати такі основні вправи:
  • Жим
  • Тяга
  • Присідання
  • Планка
  • Нахил
  • Випади

Коплектація:
1. Тренувальні петлі TRX HOME 2 SUSPENSION TRAINER™.
2. Двірне кріплення.
3. Підвісне кріплення.
4. Мішок для перенесення та зберігання.

Гарантія:
1 рік (домашнє використання).


Купити TRX HOME 2 ви можете з доставкою по всій території Україні (крім тимчасово недоступних): Київ, Харків, Дніпро (Дніпропетровськ), Одеса, Вінниця, Полтава, Миколаїв, Львів, Рівне, Кропивницький (Кіровоград), Івано-Франківськ, Житомир, Херсон, Чернівці, Запоріжжя, Черкаси та інші міста України.

І пам'ятайте - ми єдині в Україні постачальники оригінальних товарів TRX.
Купити оригінальні петлі TRX ви можете тільки у нас на сайті https://trxtraining.com.ua/.
КУПУЙТЕ ТАКОЖ