Петлі TRX PRO 4

TRXPRO4
15040,00
грн.
Петлі TRX PRO 4 SYSTEM - найкраща модель для професійного використання, якою користуються олімпійці світового рівня, спортсмени і тренери.

Завдяки текстурованим ручкам для зручного хвату, регульованим лямкам для ніг і матеріалам підвищеної міцності цей тренажер був розроблений спеціально для професіоналів. Карабін витримує навантаження до 220 кг. Тренуйтеся і тренуйте інших максимально інтенсивно — петлі TRX PRO4 SYSTEM створені для того, щоб витримувати високі навантаження і допомагати вам і вашим клієнтам досягати будь-яких спортивних цілей, де б ви не були.

Петлі ТРХ PRO четвертого покоління відрізняються великим розміром строп ручок з м'якою оболонкою для захисту рук. Також вони мають спеціальне протимікробне покриття MICROBAN® для ручок і протиковзке покриття регульованих лямок для ніг.

Комплектація:
  1. Петлі TRX PRO 4 SYSTEM
  2. Підвісне кріплення: дозволяє кріпити TRX на висоті до 2,8 м
  3. Дверне кріплення: тренуйтесь у закритих приміщеннях із комфортом. Кріплення встановлюється легко, але пам'ятайте, що не можна кріпити петлі ТРХ на декоративних і скляних дверях.
  4. Подовжувач TRX XTENDER: дає можливість фіксувати тренувальні петлі або кріпильну петлю на високих точках кріплення, широких перекладинах і стовпах.
  5. Мішок для перенесення та зберігання
  6. Браслет з логотипом TRX

Гарантія:
1 рік (домашнє використання), 9 місяців (комерційне використання).


Купити TRX PRO 4 SYSTEM ви можете з доставкою по всій території Україні (крім тимчасово недоступних): Київ, Харків, Дніпро (Дніпропетровськ), Одеса, Вінниця, Полтава, Миколаїв, Львів, Рівне, Кропивницький (Кіровоград), Івано-Франківськ, Житомир, Херсон, Чернівці, Запоріжжя, Черкаси та інші міста України.

І пам'ятайте - ми єдині в Україні постачальники оригінальних товарів TRX.
Купити оригінальні петлі TRX ви можете тільки у нас на сайті https://trxtraining.com.ua/.
КУПУЙТЕ ТАКОЖ