TRX Tactical Gym

FTKMG3
14288,00
грн.
У наборі TRX Tactical Gym на відміну від інших, тренажер TRX представлений у кольорі хакі!

Потужні петлі для потужних чоловіків! TRX TACTICAL GYM — найміцніша модель, яка дозволяє тренуватися в екстремальних умовах. Озброєні міцним і легким карабіном, міцними ручками, еквалайзером і фіксаторами, що дозволяють утримувати стропи на одній довжині, ці петлі міцні, як сталь, і готові до суворих випробувань.


Особливості моделі:

Немазкий колір хакі не боїться суворих погодних умов.
Збільшені лямки для ніг дозволяють тренуватися навіть у великих черевиках.
Карабін витримує найважчі навантаження (580 кг — стропи, 250 кг — карабін).
Розраховані на найсуворіші умови експлуатації, руків’я Krayton Rubber (з твердістю за Шором — 70; вище, ніж у автомобільних шин) розраховані на роки експлуатації.

На петлях TRX Tactical зручно виконувати такі основні вправи:
  • Жим
  • Тяга
  • Присідання
  • Планка
  • Обертання
  • Нахил
  • Випади

Комплектація:
  1. Петлі TRX Tactical Gym
  2. Дверне кріплення: тренуйтесь у закритих приміщеннях із комфортом. Кріплення встановлюється легко, але пам'ятайте, що не можна кріпити петлі ТРХ на декоративних і скляних дверях.
  3. Підвісне кріплення: витримує найважчі навантаження (580 кг — стропи, 250 кг — карабін). Ви можете використовувати тренажер без побоювань за власну безпеку!
  4. Зручний і легкий рюкзак для перенесення: Рюкзак з кишеньками, петлями для пляшечки чи аксесуарів допоможе вам ніколи не розлучатися зі своїм TRX Tactical Gym.
  5. Подовжувач TRX XTENDER: дозволяє надійно фіксувати пристрої серії TRX Suspension Trainer на підвісних кріпленнях на великій висоті (2,7м і більше від підлоги).

Гарантія:
1 рік (домашнє використання), 9 місяців (комерційне використання).


Купити TRX Tactical Gym ви можете з доставкою по всій території Україні (крім тимчасово недоступних): Київ, Харків, Дніпро (Дніпропетровськ), Одеса, Вінниця, Полтава, Миколаїв, Львів, Рівне, Кропивницький (Кіровоград), Івано-Франківськ, Житомир, Херсон, Чернівці, Запоріжжя, Черкаси та інші міста України.

І пам'ятайте - ми єдині в Україні постачальники оригінальних товарів TRX.
Купити оригінальні петлі TRX ви можете тільки у нас на сайті https://trxtraining.com.ua/.
КУПУЙТЕ ТАКОЖ