Петлі TRX Burn

TRXBURN
9918,00
грн.
Петлі TRX Burn System ідеально підійдуть для тренувань на вулиці і вдома. Дані ТРХ петлі створені як для новачків, так і для спортсменів. Ви зможете тренуватись будь-де та будь-коли з петлями TRX BURN.

Тренажер TRX Burn виконаний у фірмованому жовтому та чорному кольорах. Петлі TRX Burn виготовлені із якісних матеріалів, мають міцний карабін, що витримує навантаження до 180 кг, комфортні пінні руків’я. Стабілізатор дозволяє легко балансувати стропи, спеціальні ярлики забезпечують простоту регулювання петель, а обмежувач запобігає проковзуванню.


Петлі TRX Burn були розроблені для тих, хто бажає вийти на новий рівень тренувань вони допомагають розвинути рухливість у повсякденному житті та спорті. Ця революційна система дозволяє ефективно спалювати жир, нарощувати м'язову масу, а також покращує мобільність. TRX® Burn – портативний тренажерний зал, який ви можете взяти з собою куди завгодно, щоб рухатися та відчувати себе краще!


На петлях TRX Burn зручно виконувати такі основні вправи:
  • Жим
  • Тяга
  • Присідання
  • Планка
  • Обертання
  • Нахил
  • Випади

Коплектація:
1. Тренувальні петлі TRX Burn System.
2. Двірне кріплення.
3. Підвісне кріплення.
4. Мішок для перенесення та зберігання.

Гарантія:
1 рік (домашнє використання).


Купити TRX Burn ви можете з доставкою по всій території Україні (крім тимчасово недоступних): Київ, Харків, Дніпро (Дніпропетровськ), Одеса, Вінниця, Полтава, Миколаїв, Львів, Рівне, Кропивницький (Кіровоград), Івано-Франківськ, Житомир, Херсон, Чернівці, Запоріжжя, Черкаси та інші міста України.

І пам'ятайте - ми єдині в Україні постачальники оригінальних товарів TRX.
Купити оригінальні петлі TRX ви можете тільки у нас на сайті https://trxtraining.com.ua/.
КУПУЙТЕ ТАКОЖ